Ceremoniemuziek

U bent hier

Live muziek bij uw huwelijk of andere speciale gelegenheden…

Een huwelijksceremonie, jong getrouwd of 25 jaar en langer, verjaardag of een bijzondere gelegenheid krijgt een speciale herinnering met levende muziek.
Een lied of melodie die voor jou/ jullie van betekenis (kunnen) zijn, worden ten gehore gebracht met (tweestemmige) zang, gitaar, mondharmonica…
Levende muziek toe te voegen aan een rustig moment van overweging.
Desgewenst zoeken we samen uit wat bij de gelegenheid past, ook om dan een stukje persoonlijk contact te krijgen. Er is keuze genoeg…

Bekijk ons repertoire huwelijksliedjes. Wellicht zijn onze eigen nummers mogelijk toepasbaar op uw gelegenheid. Zie Cd's en Cd's bij boek.

Live zang bij uitvaart

De muziek bij een uitvaart is een prachtige manier om de herdenking een “personal touch” te geven. Live muziek geeft dat nóg een extra dimensie. Muziek raakt. Altijd.
Wij verzorgen live zang én live muziek bij een uitvaart of crematie.
U kunt hier ons repertoire uitvaartliedjes raadplegen. Wanneer er tijd en ruimte is staan we open voor eventuele suggesties.

Live zang bij ceremonie

Er zijn talloze gelegenheden dat muziek een positieve en memorabele bijdrage kan leveren aan een speciale gebeurtenis. Een verjaardag, pensioenering, een bedrijfsfeest. Wij maken van uw speciale gelegenheid een onvergetelijk (muzikaal) moment.

 

Contact